Bij TIP Amsterdam-Noord kun je een fiets huren waarmee je zelf op ontdekking gaat. Maar je kunt je ook inschrijven voor een mooie tour met een gids die je meeneemt naar de mooiste plekjes in Amsterdam. Onze gidsen kennen de leukste plekken, hebben verrassende ‘stop-overs’ en kunnen natuurlijk onderweg van alles en nog wat met je delen aan wetenswaardigheden. Zo kom je na een paar uur terug met prachtige verhalen om te delen, en natuurlijk een hele lading foto’s van de schatten van Amsterdam.

Scharrebiersluis Amsterdam
The “all in one” City Tour

Deze stadstour wordt beschouwd als een van de beste en leukste manieren om onze prachtige stad en enkele opkomende buurten op de fiets te verkennen. Tijdens deze 3 uur durende tour zal onze ervaren en lokale gids je door de rijke geschiedenis van ons prachtige middeleeuwse stadscentrum leiden.

Duur: 3 uur |

Prijs: €34,95 per persoon | minimum 5 personen

Start: “De Tolhuistuin” Buiksloterweg 5C Amsterdam

Schapen in Weiland Amsterdam Noord
Waterland tour

Je fietst met een ervaren lokale gids door het prachtige Waterland in het Noorden van Amsterdam. Van het historische Ransdorp tot het Vliegenbos, van het iconische café ’t Sluisje op de Nieuwendammerdijk tot d’Admiraal molen. En je ziet ook nog wat van het Noordhollandsch Kanaal en de Buikslotermeerdijk. Je fietst door het mooie, groene achterland van Noord en u komt alles te weten over de geschiedenis in bijzondere verhalen.

Duur: 3 uur |

Prijs: €34,95 per persoon | minimum 5 personen

Start: “De Tolhuistuin” Buiksloterweg 5C Amsterdam

Fietstour Amsterdam Noord
Tour op maat

Organiseert u een bedrijfsuitje, vrienden of familieweekend of wilt u gewoon lekker een privé tour op maat. We kunnen onze routes aanpassen aan uw specifieke behoeften en bezoekplannen.